Kul på jobb

Idag var det kul på jobb. Mår lite halvdåligt, men är på bra humör. Imorse hittade jag mitt paket i postboxen från Netonnet med hörlurarna som jag hade beställt. Jag äääälskar mina nya hörlurar! Bästa grejen jag köpt på länge. En på jobbet hjälpte mig ställa in de också. Hade ingen aning man kunde göra det ens. Men shit haha blir alltid helt nervös när någon pillar i min mobil. Ingen får röra min mobil. Det värsta är när min pappa vill kolla i den och börjar typ gå in på ens bilder (wtf?!) Anyways, sen hade vi en rolig, men väldigt störd konversation på lunchen. Som jag skrattade. Det var allmänt bra stämning på jobbet överlag idag, märks när det är fredag.

Jag idag. Älskar denna klänning. Kanske lite för casual för jobb, men det är ändå fredag :) Synd bara att de vanliga klädeskedjorna har så kass kvalité. Den är redan lite nopprig på vissa ställen.

Jag hämtade barnen en stund sen från förskolan. De är också på bra humör. Ska nog börja säga att det är fredagsmys varje dag haha Isolde hade dock trillat typ flat on her face och har ett stort blåmärke och skrapat sig vid ögat/kinden. Stackaren. Jag blir så rädd alltid att de ska råka slå ut tänderna. Det hände mig när jag var liten, men tack och lov var det mjölktänder. Strax är Juan hemma och vi ska äta middag. Idag blir det hemlagad hamburgare tallrik (barnens val).

Gillar