Kusligt

Hade tid för att göra naglarna idag på Hang Loung som vanligt. Parkerade i Triangelns parkeringshus och gick genom köpcentret. En kuslig känsla, det var så tomt. Inne på Hang som i vanliga fall är helt fullproppat, var det lika tomt. Men de var jätte duktiga. De hade alla handskar och munskydd. Spritade mina händer, bordet och lamporna både innan och efteråt. Men det kändes helt bisarrt. Som i en film.

Vår-inspirerade naglar, ljusrosa (ser dock ut som naturella?). Värmen, kom nu!!

I vanliga fall när jag fixat naglarna brukar jag passa på att ta en runda på stan, köpa sånt som behövs till barnen och mig, ta en fika med mig själv och bara ströva runt lite. Men jag lät bli idag. Tycker det är bra att alla undviker folkmassor nu i förebyggande syfte. Det kanske inte är farligt för oss friska unga, men vi måste tänka på de som befinner sig i riskgrupper. Tänk t ex alla allvarligt sjuka små barn. Det är livsfarligt om de blir smittade.

Vi åkte och hämtade Juans nya gamingstol sen. Fattar inte varför jag är så glad över den. Kanske för jag ska jobba två veckor hemifrån och använda den då 😁 Nu ska jag baka kladdkaka-muffins med barnen. Ikväll blir det film kväll och pizza.

Gillar