Kvalitetstid

Det har hänt en sak inom familjen och jag har inte haft tankarna på bloggen, därav blev det en liten paus. Men jag ska försöka komma igång igen.

Igår kväll klättrade jag på väggarna, så pass att Juan kastade (på skoj) en kudde på mig och sa "gå ut NU, du är skit jobbig". Gabriel var också igång, medan Isolde var väldigt väldigt trött och ville ligga i soffan. Så vi gjorde det simpelt. Jag och Gabbe klädde på oss och gick ut, och Isolde och Juan körde lite klassiskt fredagsmys i soffan. Jag och Gabbe hade så kul på lekplatsen. Det var helt tomt, så vi kunde gå loss. Det är så kul ju äldre barnen blir! Med små barn - helt ärligt - är det skit tråkigt att vara på lekplats, det enda man gör är springer efter de så de inte gör sig illa, gungar de i all oändlighet och typ försöker uthärda halvtimmen som känns som en hel dag. Men, att vara med större barn är en helt annan sak, man kan liksom leka tillsammans. Vi snurrade på en översnabb gunga/karusell, tävlade om vem som gungade högst och försökte balansera på en roterande grej (Gabbe vann på balans grejen, seriöst). Vi köpte godis och vi satt på en bänk och öppnade med spänning alla små förpackningar. Så himla underbart att få se sitt barn ha så kul och uppleva det tillsammans med de.

Idag ska jag ha lite egentid med Isolde. Hon ska få styra helt vad vi gör. Ska bli spännande att se. Hon nämnde tidigare att hon ville måla naglarna, så det ska vi också göra. Kan längta så tills hon blir lite större och vi ska göra alla de där tjej-grejerna tillsammans som att gå på salong. Jag har verkligen det bästa av två världar. Ibland känns det som jag har vunnit på livets lotto. På ett av livets lotto i alla fall, de andra lottona går inte lika bra haha But this one - I'm so lucky.

Gillar