Kvällskaffe och sömn

My god, trodde barnen aldrig skulle somna! Antar att det är för att det är ljusare ute nu. Jag har en rullgardin som står i ena hörnet i sovrummet och väntar på att bli uppsatt - i snart två år. Ska ta tag i skiten nu i veckan. Drygt att hänga upp filtar i fönstret varje kväll haha Det är så typiskt mig att skjuta upp saker till det extrema.

Idag har jag vabbat med barnen. Båda är sjuka. Isolde har av och till varit totaldäckad och ledsen i soffan, men Gabbe har som vanligt kört parkour i lägenheten och tjatat om att gå ut typ HELA dagen, trots feber. Jag hade ljugit om jag sagt något annat än att det har varit en tuff dag. Det är inte alltid lätt när båda barn vill/kräver helt olika saker på en och samma gång.

BK-middag igår.

Till något annat. Vet ni, jag har provat att undvika både kaffe och socker på kvällar. Aldrig kaffe efter 14 har jag fått höra. Men det är sånt bs har jag märkt. Utan kaffe är jag totalt död efter jobb, för att sen bli hyper på kvällarna och kan ÄNDÅ inte sova. Så för någon vecka sen fick jag spel och började köra med kvällskaffe igen. Kvällen flyter på så mycket bättre och jag lovar, jag sover även bättre på sistone. Kan bero på att jag jobbar hemifrån och tyngdtäckt också (melantoninet tar jag bara vid behov). Men jag kan säga som så att jag sover i alla fall inte alls sämre av kaffe. Kaffe gör mig egentligen inte pigg, det gör mig tvärt om lugnare och mer fokuserad. Det som däremot är ett absolut no-no på kvällarna är socker. Bara lite socker och natten är garanterat helt körd. Jag är jättekänslig för socker märker jag.

Gillar