Låååånga nattningar & egentid

Gud! Nattningarna tar en evighet nu när det blivit så ljust ute. Känns som man kanske borde lägga de senare nu.. men då är de å andra sidan trötta på dagarna. Under sommarlovet ska de i alla fall få vara uppe en stund längre. Vilken tid lägger ni era småttingar?

Nattar oftast i deras rum nuförtiden. Har en madrass vikt under Gabbes säng som jag drar fram på kvällen. Jag ligger sidan om Isolde (på mitten när jag inte är gravid och kan ligga på rygg) och sen lägger jag upp henne i sin säng när hon somnat. Barnen vill fortfarande ligga nära när de somnar. Gabriel vill alltid hålla mig i handen och Isolde gosar ner sig i famnen på mig. Ibland gosar vi ner oss alla tre på den där 90 madrassen haha

Juan är iväg och jag har lägenheten för mig själv. Hade tänkt ha en bra stund med egentid, men nästan hela kvällen försvann i och med nattningen. Nu kommer jag låta som en levande klyscha, men jag älskar att titta på sånt som solnedgången. Få drömma sig bort en stund och bara känna. Det ger mig en stunds klarhet i min röriga hjärna.

Jag hann i alla fall en liten stund innan solen försvann helt. Gottade mig med en glass också 😋

Gillar