Lace

Vad jag längtade hem till ungarna idag! Skönt att ha landat i soffan med de. Har en ny topp från HM på mig idag som jag älskar! Det är egentligen en vanlig bomullstopp, men den har lite öppen rygg och spets. Älskar spets! Kvinnligt och elegant. Matchade med ett par grå kostymbyxor och stövletter.

När jag kom hem idag kom både Gabriel och Isolde springandes mot mig i fullfart och var så glada. Det var det bästa på hela dagen, att få hålla om mina små älsklingar. Tänk att de är mina! Tänka att jag har gjort de! Hur sjukt är inte det?!

Sen var Gabriel jätte mysig och ville visa sin infekterade mun haha så nasty, ni anar inte. Man får uppleva en hel massa äckligt som förälder, minst sagt. Han har börjat prata normalt nu igen också. Gissa om han tar igen dessa dagar som han varit tyst. Gabriel är som mig, hemma är vi aldrig tysta utan pratar non stop. Ibland tycker jag synd om Juan haha Och om mina vänner, måste påminna mig själv hela tiden om att hålla käften ibland. Men jag lyssnar alltid. Jag har i vanliga fall inte någon simultankapacitet, men just när jag pratar har jag förmågan att prata och lyssna på en och samma gång. Det måste vara min polack-gen haha ni ska se hur det låter när jag och Dalia (polska) ses, vi pratar konstant utan avbrott samtidigt som vi hör allt vi säger. Men ibland börjar vi skratta för vi hör hur galet det låter. Nu är det middag! Vi hörs.

Gillar