Lång dag & hetsiga diskussioner

Hallå 😊 Hur mår ni? Jag har varit lite off.. och lite känslig. Jag har påbörjat behandling för adhd, inriktat på känslohantering och det drar upp en del. Jag vill typ really badly make a sarcastic joke just nu haha men jag ska låta bli. Jag har tydligen en tendens att använda humor när jag tycker att något är jobbigt #therpy 😂 Okej, kunde inte låta bli helt där haha

Idag har jag flängt fram och tillbaka. Först jobbade jag hemifrån, sen vid lunch tog jag mig till kontoret och jobbade där resten av eftermiddgen och sen var det föräldramöte på förskolan för båda barnens avdelningar. Nu ska jag försöka varava ner, ta ett bad, lyssna på musik och skriva lite. Juan är på basket så jag har lägenheten för mig själv. Hur skönt är inte det med en helt tyst lägenhet?

Mötet var tydligen utomhus på grund av corona.. skulle ha bytt om till byxor (har för det mesta klänning). Sjukt kallt blev det!

Jag och Juan kommer alltid in på olik diskussioner och OH LORD alltså! Vi har olika sett att se på saker och ting, det kvittar vad det är.. t ex i förrgår hade vi en diskussion om mat och sen en om gud. Och seriös, jag älskar min man, men ibland vill jag mörda honom, like literally kill him. Hans sätt att tänka på makes no sense. Och han tycker ju samma om mitt. Våra hetsiga debatter kan vara i timmar. Brukar ni också ha "livliga" diskussioner hemma? Jag älskar våra diskussioner och det är ingen som på riktigt blir sur, men jäklar så intensivt det blir.

Gillar