Längtar

Hej! Hur mår ni? Jag var tidigt imorse på BVC med Isolde. Hon började över natt från ingenstans att läspa. Det har blivit bättre, men kommer och går. Vi har ny kontroll när hon blir fem och ska avvakta tills dess.

Igår kväll blev det ett snabbt besök på Mobilia. Köpte det sista inför Gabriels födelsedag och lite till påsk. Skönt att gå på kvällen när det inte är så mycket folk. Jag hittade en liten skateboard för små barn som inte alls verkade så farlig, de kommer få vars en sån. Förhoppningsvis får han det ur systemet efter det.

Lite nytt från Lagerhus. Dessa går att fästa på kylen med magnet.

Jag är halvt hjärndöd och orkar inte mycket just nu, så det är korta och okreativa inlägg för tillfället. Jag, som alltid brukar ha en massa lust och idéer till att göra allt möjligt, har för tillfället lust att göra absolut ingenting. Befinner mig nu i vecka 30.. 10 veckor kvar 😅 Ni anar inte hur jag längtar nu. Längtar tills hon är ur min kropp, tills jag kan mysa och gosa med henne, till vagnpromenader i sommar runt om Malmö och mammahäng. Även om man är trött (som fan!) under spädbarnstiden, är det lättare när bebis är här.. för min del i alla fall, jag får världens lyckorus och går på adrenalin då.

Gillar