Läskig nattning

Two down, one to go. Har precis nattat de stora och Juni hänger med mig här i vardagsrummet nu. Jag käkar chockad och tittar på skräp tv en stund innan det är dags att natta Juni också. Isolde skrämde ihjäl mig under nattningen. Är ensam hemma med barnen, det var helt släckt över allt och jag lät dörren stå öppen i barnens rum ut mot resten av lägenheten. Jag sitter med Juni i famnen, Gabbe hade somnat och Isolde låg vaken. Jag sitter mot Isolde och har ryggen mot dörren. Precis när jag tror att Isolde också har somnat pekar hon ut mot dörren och säger tyst ”vem är den människan som står där bakom mamma”. Fy fan, alltså den sekunden innan jag vände mig om, trodde på allvar att någon stod där. Det var såklart ingen där, vet inte varför hon sa så. Och ja, jag har sökt genom hela lägenheten nu haha Blev aldrig så här rädd med Nalla innan, saknar min vovva.

Jag har inte bloggat så mycket på sistone.. min hjärna och jag är inte riktigt vänner för tillfället 😅 Har i alla fall skrivet en lista nu med allt jag behöver ta tag i och ska försöka ta en sak i taget. Måste göra klart vardagsrummet först och främst. Jag är expert på att starta saker och sen aldrig avsluta de.

Fika med mig själv (och Juni) efter besök på BVC. Älskar fika själv.

Jag lämnade barnen vid 10 idag. Gabriel börjar skolan kl 10 på måndagar. Så jävla skönt. Allt borde seriöst börja alltid börja vid 10, allt annat är för tidigt. Isolde har btw fått beviljat 30 h på förskola så hon går varje dag 9-15. Det är mycket bättre, blev så konstigt för både henne och mig med förskola varannan dag och dessutom behöver hon det för utvecklingens skull nu när hon är snart 5. Hur som helst, bvc gick bra, Juni fick tremånaders vaccin och har varit lite tagen av det, men mår ändå bra.

Känns som hela inlägget blev konstig haha men min hjärna är som sagt lite ur funktion nu, så det får duga. Nighty night ✌🏼

Gillar