Last of Us

Jävla dag (förlåt språket, jag vet, jag svär alldeles för mycket). Juan var iväg med barnen och jag städade och fixade en massa hemma. Lyssnade på depresso music och gjorde mig själv helt jävla deprimerad haha Till imorgon ska jag göra en happy-spellista, ny vecka nya tag som jag brukar säga.

Imorgon börjar dagen med att jag och Gabriel ska till ögonläkaren (varför se jag fram emot det (?), känns kul bara när dagen börjar på ett annat vis). Det är bara uppföljning av synen, eventuellt ändras styrkorna. Förhoppningsvis till det lägre (glasögonen skulle hjälpa för det).

Helgen som kommer! Gud vad jag längtar! Last of Us är ute och jag och Iza ska träffas i helgen och sträckspela det. På söndag ska jag på dagen på ett kalas med barnen också hos Zeina. Ser fram emot det. Jag gillar inte boka helgen med en massa, men detta är sånt som ger mig energi. Människor jag älskar ger mig energi. Jag har planerat om resten som jag brukar fixa på helgen till under veckan, så det blir nog bra och stressfritt.

Syrran är taggad.. fast det blev dock till helgen, så kan vi spela sammanhängande.

Gillar