Lättare med rutiner när man är själv

Det är många spelkvällar här för tillfället. Med Iza spelar jag Last of Us 2 och med Juan spelar jag om ettan. Det finns nog inget som man slappnar av så mycket som av när man spelar.. förutom sex typ haha Spela är i alla fall det perfekta sättet att få hjärnan att bryta från allt annat. Det är så skönt när man kan tänka på bara det man gör i stunden och stänga av alla andra miljoner tankar för en gångsskull.

Snart är det semester! Kommer ha en vecka tillsammans med Juan och barnen (han är ledig med de nu i två veckor), sen är det jag och barnen i 3 veckor själva (blev tvungna att göra så pga att förskolan är stängd hela sommaren). Men det kommer blir bra. Jag vet att detta låter konstigt, men jag funkar mycket bättre när jag är själv med barnen. Det har inget med Juan att göra, utan det är bra så jag funger. Jag har bara mig själv att depend on då, jag blir inte lika distraherad och det går lättare att följa mina rutiner. När jag kommer av mig från rutinerna (vilket jag gör ofta då jag har svårt för den biten), är det bara mig själv jag gör irriterad, jag stör liksom ingen annan då och det är lättare att bara börja om. Det är jobbigt att hela tiden känna att man fuckar upp det och någon annan får spel på en. Juan har stor förståelse (stackaren jobbar hela dagarna med personer med bland annat adhd och sen får han komma hem till mig 😂), men han är ju inte mer än människa själv...

Men bortsett från rutiner, Juan är ett enormt stöd, han finns alltid där för mig och han gör allt för vår familj. Han har sån förståelse och t ex ger mig osjälviskt sina sovmorgnar när jag är trött så jag knappt kan stå, sticker och handlar det jag blir sugen på så fort jag vill och ser till att jag och barnen har det vi behöver. Han är min trygghet.

Gillar