Let the cozy begin

Jag börjar må bättre. Lite småkrasslig fortfarande, men känner mig inte lika däckad i alla fall.

Och äntligen är det höst! Sommaren var för mig personligen piss, så det är skönt att lägga det bakom sig och move on. Hösten känns som en årstid som drar ner en lite efter sommaren.. på ett bra sätt, så man blir lite mer balanserad. Det är precis vad jag behöver. Hemma känns det extra mysigt just nu och det enda jag vill göra är att umgås med familjen i vårt hem. Goda middagar, roliga samtal, film i soffan och lek i mängder... just nu känns allt så harmoniskt. Men, jag behöver ta mig genom ett jobbigt halvår (tyvärr) och den biten kan jag inte påverka.. men förr eller senare tar det slut och sen.. sen blir det ett nytt liv som väntar.

Fredagsmiddag, tacos.

Paket från HM kom. Barnen fick nya strumpor, trosor/kalsonger, pyjamaser, vantar och lite annat som behövde fyllas på. De var överlyckliga! Gabbe hade valt sina kalsonger själv och det var mini boxer.. kändes så konstigt.. han är ju så liten. Men han sa han ville ha som pappa.

Jag har handlat lite nytt till mig själv också. Unnat mig en riktigt fin stor halsduk. En ny klänning och lite annat. Visar er sen.

Isolde fick nagellack och Gabbe fick självlysande dinosaurier. ”Nu har jag ett så stort ansvar, jag måste ladda de varje dag så de har sina krafter”, sa han när jag hade förklarat att de blir självlysande av ljuset.

Gillar