Life

Idag Ă€r det ingen salsa 🙁 UppehĂ„ll pĂ„ grund av sportlov. Ska försöka göra nĂ„got kul hemma med barnen istĂ€llet efter att vilat en stund. Vi kör alltid en liten vilostund efter förskolan med smörgĂ„sar och tv/mys i soffan. BĂ„de barnen och jag Ă€r helt slut efter dagen. KvĂ€llen flyter pĂ„ mycket bĂ€ttre nĂ€r vi gör sĂ„.

Isolde gick som en unicorn till förskolan idag haha

Det var kul pÄ jobb idag. Vi lunchade ut, skönt att byta miljö. Och jag var sÄ sugen pÄ sushi! Var ett tag sen nu. Vi Ät pÄ sallad & sushi. SÄ himla mysigt dÀr (kolla sÄ fina detaljer i taket pÄ bilden nedan). De har alltid skön musik pÄ. De spelade Two Wrongs idag, sÄ lÀngesen man hörde den. KÀndes som man kastades tillbaka i tiden för en stund. TÀnk hur saker och ting förÀndras över tid. Aldrig trodde jag att livet skulle ta de vÀndningar det tagit. Men livet Àr i stÀndig förÀndring, inget Àr fast eller konstant. En av de största lÀxor jag lÀrt mig i livet.

Jag har en del tankar som snurrar runt för tillfÀllet som jag mÄste fÄ ut. Ska försöka formulera mig lite senare och fÄ det till text. Varför Àr det sÄ mycket lÀttare att skriva Àn prata? KÀnns som allt kommer ut som en röra nÀr jag ska prata. Det finns ingen erase-knapp i verkligheten.. kanske dÀrför.

Gillar