Lindängsbadet

Jag och barnen var på Lindängsbadet och de älskade det! I år var Gabriel i mellanpolen och han var helt extatisk, han ville knappt vara uppe så mycket som två minuter. Isolde var i min famn och vi tävlade fram och tillbaka i poolen (Gabbes lek). Så himla kul vi hade, underbart att få vara barn genom de för en stund! Sen hängde vi också i barnpoolen en del, Isolde föredrog den.

Vi avslutade med lite mat, glass och de där godisarna man väljer för en krona styck (precis som när jag var liten, fast då kostade de 50 öre). På vägen hem i bilen spelades det vad jag kallar för happy-music på radion och jag fick lyckotårar - jag är så lycklig, mina barn är mitt allt. Jag har hela världen när jag har de.

Nu ska vi hela familjen iväg på utflykt, tror det blir någon lekplats/park i stan. Sen vill jag till McDonalds, såg på tv reklam om en ny cookie doh glass och den såg så jäkla god ut!

På kvällen träffade jag syrran, den ”lilla”. Om ni undrar vad jag håller i så är det myggmedel 😂 de jävlarna slutar inte attackera mig!

Gillar