Lite klarare

Godmorgon! Det känns bättre idag. Började redan igår med att hålla mig borta från allt socker, idag cyklade på motionscykeln en liten stund, har försökt meditera, minimera distraktioner och tagit till med lite andra strategier som jag brukar köra med. Det låter kanske enkelt, men det är det inte. Det känns som att bestiga ett berg ibland. Jag har fått öva i ÅR på mina strategier för att ens kunna använda de. I alla fall, jag känner mig lite lugnare och klarare i hjärnan nu. Och jo, jag ringde till syrran också och ventilerade. Hon gav mig lite råd och perspektiv. En sak som jag har lärt mig när det är rörigt i huvudet, är att det spelar ingen roll hur mycket eller vad man vet/kan, just där och då ser man inte det och då är det lättare för någon annan/utomstående att se. Har man ingen att prata med fungerar det också någorlunda att försöka skriva ner, t ex göra en mind map. Det är lättare att reda i röran om man kan se alla pusselbitar framför en så att säga, istället för att ha de i en hög i hjärnan som blir omöjlig att sortera bland.

Har ni påskpyntat än? Detta är från något år sen. Kommer dock aldrig mer pynta med vitt, så jäkla tråkigt, hur tänkte jag?!

Idag är det fredag! Det blir i vanlig ordning fredagsmys här. Barnen vill spela Uno (okej jag) och sen blir det förmodligen en barnfilm och något gott att äta.

Så mysigt med regnet! Finns en charm i alla väder.

Gillar