Livet som förvirrad

Jag är pigg (någorlunda) och på bra humör! Hämtade barnen nyss och nu varvar de ner på pottorna framför tv:n. Ser så roligt ut när de sitter där tillsammans.

Vet ni, jag är en så jävla för förvirrad människa. Man måste ha skoskydd på sig på barnens förskola och på vägen hem, nästan framme vid porten, upptäcker jag att jag har gått hela vägen med skoskydden! HAHA Det finns nog ingen mer förvirrad människa än mig.

Isolde hade på sig ett nytt set från HM idag, tyckte det var så fint och hon var så söt i det! Personalen på förskolan smälte så fort de såg henne haha Min fina tös. Hon är minst sagt charmig. Det är något i hennes sätt att vara, i hennes energi. Alla säger det. Men idag sa de också att hon har ett himla temperament. Hon hade blivit arg på den ena pedagogen och typ smällt till henne i ansiktet. Alltså inte så där i ett utbrott, utan hon är helt seriös och tyst och går fram och smäller till. Haha jag vet man inte ska skratta, men det ser sjukt roligt ut när hon gör det. Båda mina barn har mycket känslor, men på olika vis.

Gillar