Logitech Keyes-to-go

Hej på er. Jag har inte skrivit så mycket och det beror på att jag har ont i händerna! Seriös alltså. Det är helt sjukt. Jag skriver så mycket på min telefon (flera A4 sidor per dag blir det nog) och sista halvåret har jag haft ont av och till. Så ont att det känns som jag knappt kan hålla telefonen ibland. Men jag älskar att skriva, det är ett sätt att hantera och bearbeta alla mina tankar och känslor på. Att få ut lite av röran i huvudet. Allt känns lite lättare när man får ut det på papper. När man kan se det framför sig formulerat i fullständig meningar och inte som bara flygandes halvklara tankar i hjärnan som far kors och tvärs.

I alla fall, dator går knappt att sitta vid dagtid i och med barnen, så jag beställde ett litet portabelt tangentbord till telefonen. Jag älskar det! Är en riktig teknik-nörd överhuvudtaget. Det är litet, men tillräckligt att skriva på, superlätt och smidigt att ha med sig. Det är dessutom utformat så man kan spilla på det utan att det förstörs. Inget kan komma mellan tangenterna. Nackdelen är att den lilla hållaren funkar inte jätte bra när man har skal på mobilen, så man måste ta av det hela tiden.

Logitech Keyes-to-go.

Valde det svart såklart 😍

För övrigt har jag njutit av det fina vädret och solen. Vi har vistats mycket ute. I söndags var vi hos Zeina, barnen lekte så fint i trädgården. Man blir minst sagt hus sugen.

Gillar