Lördag.

Dagen har gått i ett. Var iväg och fixade naglarna, fransk ombre igen. Sjukt nöjd. Sen blev det snabb in på HM och köpte det nödvändigaste. Gud vad jag saknar det "normala" livet nu! Vill gå och fika med en vän på ett alldeles för packat fik (typ Pronto) en lördag kväll, eller sitta på en uteservering och ta ett glas vin, eller bara besöka biblioteket med barnen eller göra någon annan kul aktivitet med de. Och jag saknar salsan!! Jag saknar att göra grejer, jag saknar människor. Just nu går man omvägar från varandra som man vore pesten typ.

Gick snabbt in på akademibokhandeln också (bokaffärer och teknikbutiker är mina favorit affärer att gå runt i, älskar det!) och köpte en kalender till jobbet. En dag per sida. Känner jag behöver ha struktur och planering i alla delar i mitt liv, inte bara privat.

På vägen hem gick jag in på Malmborgs för att handla.. man ska inte gå in hungrig i affären.. detta var vad jag kom hem med. Juan sa att jag aldrig mer får gå och handla haha

Jag fick pluspoäng av barnen i alla fall 😝

Till middag blev det tacos igen, gott.. fast nu vill jag nog inte äta tacos mer på ett år typ. Jag avskyr äta samma mat flera gånger i rad. Det är bara sushi jag aldrig får nog av.

Nu på kvällen fick jag ett ryck och städade upp hela lägenheten, badrum och allt. Det innebär att jag har hela dagen fri imorgon till att bara njuta av dagen och det fina vädret.

Nu blir det film och serier med mannen min. Ha en trevlig kväll!

Gillar