Lucia & smörgåstårta

Igår var det Lucia. Barnen firade på förskolan, men utan föräldrar i år. Synd, men nödvändigt (annars älskar jag sånt). Barnen hade i alla fall jätte kul och det är huvudsaken. Gabriel var utklädd till en tomte och Isolde i Lucia klänning. Men jag fick inte ta några bilder på Gabriel, han var skitsur över att han inte fick vara Spiderman. Traditionell som jag är när det kommer till sånt, höll jag fast vid att Spiderman fick stanna hemma.

När de kom hem blev det lite julfika hemma och fredagsmys med julfilm. Lussebullar, pepparkakor och julmust. Jag älskar jul. Även om det varit jobbig just nu med Nalla och annat, vill jag finna julstämningen och göra det bästa av situationen. Vi har ju något att vara glada för också, lilla livet jag bär på!

Min kamera tar sjukt dåliga bilder nu. Ska försöka återställa telefonen idag, annars blir det beställa ny.

Igår kväll mådde jag bättre (har varit sjuk) och gjorde en liten smörgåstårta. Så god den blev! Väldigt simpelt recept. Bröd, skagenröra emellan, majonnäs runt om. Sen dekorera med salladsblad, gurka, räkor och citron på toppen. Gravad lax också, men jag la det på en tallrik sidan om i och med att jag inte får äta det nu när jag är gravid (annars lägger jag det ovan på också och gör en lite större). Och iskall Cola till det, så gott! Tar typ tio min att göra den haha Lätt, snabbt och gott ska det vara!

Gillar