Magnetröntgen - PANIK!

Juan kom hem och tog över med barnen. Jag hade tid vid 18 för en magnetröntgen. Ni vet det där röret man åker in i. Omfg så obehagligt det var! Jag behövde inte åka in med huvudet före, men jag var nästan helt inne ändå. Fy fan den ångesten och paniken som kom över mig, var nära att trycka på larmknappen flera gånger. Det som lugnade mig var att jag inte hade huvudet före, utan typ vid öppningen så jag kunde vrida huvudet lite bakåt och kolla på lamporna i taket. Låg så i en kvart, men det kändes som en timme minst. Hade hon kört in mig lite mer hade jag nog fått en fet panikattack. Hemsk känsla att vara instängd så. Och så smalt det röret är dessutom, mycket smalare än vad man sett på film haha

Hot brownie med mjukglass på BK, så sjukt god! Jag måste alltid ha något sött efter maten. It’s a polish thing. Alltid efterrätt.

Efteråt körde jag förbi BK. Sjukt hungrig. Idag var intensivt (bortsett från den lilla stund Isolde låg tyst och sov på morgonen i soffan) och jag hann typ knappt äta (hon har skrikigt hela dagen, så hon har varit klistrad i min famn). Nu har jag kommit hem och nattat barnen. Juan är på sin basket och jag har hela lägenheten för mig själv. Ska njuta av lugnet. Kanske sätta mig en stund vid pianot om jag orkar.

Gillar