Man är ändå grym!

Hej fina Jag har haft en skön dag! Det är typ en härlig höstkyla ute och helt vindstilla. Jag och Isolde mötte upp Maria idag för promenad i Pildammsparken. Härligt att bara gå och snacka om allt och inget. På vägen hem gick jag in på Mobilia, handlade lite nödvändigt och sen passade jag på att handla lite till Isolde på rean i Lindex (20 % för medlemmar till och med söndag om ni missat). Ska visa er imorgon vad jag köpt, det är så sjukt sött! Den ena klänningen som jag köpte härom dagen har hon på sig på bilden på min instagram story. Det motivet är så fint!

När jag gick runt med Isolde i vagnen slog det mig hur sjukt mycket det är med två barn. Det kändes så lugnt när jag gick där med bara ett barn att hålla fokus på. Ett barn att svara på behov till. Och då slog det mig också hur mycket man som flerbarnsförälder faktiskt orkar. Varje dag. All intensitet, all kaos, tempot, ja allt.. allt dubbelt (men det känns som trippelt typ). Man är ju fan grym ändå som fixar det!

Nu ska jag sova, är helt slut. Isolde vaknar non stop på sistone. Det har lossnat för henne och hon går nu. Jag misstänker att det är det som gör att nätterna är kaos. Så fort de lär sig något nytt, märker vi av det på nätterna..

Gillar