Måndag.

Jag drömde inatt att det blev krig här. Larm signalen gick, kunde inte hitta barnen och sprang och letade i full panik. Vaknade bara någon minut efter att drömmen började (kändes det som) så obehaglig som den kändes.

Jag kan inte sluta läsa om kriget. Läser allt i svenska tidiningar/medier och följer de utländska kanalerna. Och jag kan inte sluta tänka på människorna. Bilder i mitt huvud fastnar. På föräldrar som mist deras barn. Mammor med barn i famnen som flyr. Ett land i total förstörelse. Fruktansvärt. Jag vet att jag som har mycket ångest/katastroftankar borde kanske begränsa mig i att läsa om allt.. men jag kan bara inte. Jag känner mig så sjukt självisk om jag gör det. Alla de människor som LIDER just nu, åtminstone kan jag tänka på de och känna en ynka lite bråkdel av deras smärta, det känns som det är det minsta jag kan göra.

Btw, det där larmet TESTAS idag vid 15 tiden, ifall någon missat det. Så få inte panik om ni hör det. Det är bara ett test.

För övrigt börjar börjar veckan lugn. Har faktiskt inte alls planerat veckan, men ska försöka göra det nu. Strax ska jag hämta Isolde. Det blir en runda ute så att barnen får leka av sig. Jag ska lyssna på en podd och njuta av mitt kaffe i solen.

Ha en fin måndag!

Gillar