Måndag och sista veckan

Äntligen funkar bilen som den ska! Igår fick jag tillbaka den (var inlämnad i två omgångar). Och så himla snäll han som fixade bilen var. Han kom och hämtade/lämnade bilen åt mig och var så hjälpsam. Sjukt bra service. Nu kan jag äntligen släppa detta! Efter sommaren blir det förmodligen ny bil. Känns osäkert att köra med en bil som bara krånglar hela tiden.

Idag var det jobb igen. En vecka till och sen har jag en låååång semester. Förskolan är stängd så jag blir hemma med barnen. Denna vecka är det någon team grej med jobbet och sen för övrigt blir det mest julförberedelser. Jag är stressad inför jul, som vanligt. Försökt att vara i god tid med allt, men på någonvis står jag här med massor att göra och typ en vecka kvar till jul. Barnens klappar är i alla fall klara. Det är det viktigast.

Kvällens Yoga fick bli med barnen om jag skulle hinna. Men de var superduktiga och tyckte det var jätte roligt! Isolde var kvällens instruktör..

Efter Yogan, middag och bad blev en lässtund vid nattning. Isolde fick välja bok och hon valde Toakungen. Ingen bra bok att läsa vid läggdags - det resulterade i att båda vill gå och istället för att sova. Nu ska jag förberedda inför imorgon och sen blir det ett avsnitt av Bonusfamiljen.

Gillar