Måndag & tacksamhet

Godmorgon. Det är måndag och idag känner jag en sån enorm tacksamhet för att jag har min lilla Juni här. Att jag får göra om allt detta igen. Att jag har fått ett friskt och välmående barn. Allt gick bra. Tänk att allt gick bra. Jag klarade mig genom den enorma rädslan som följde mig genom graviditeten. Och nu är hon här och förgyller mina dagar med sitt busiga leende. En del oro är kvar, spädisar är så sköra, men jag mår bra och då är det lättare att ta sig genom det. Jag känner mig överlag betydligt mycket mindre ångest-ig på sistone. Jag vågar nästan andas ut.

Vad känner ni er tacksamma för idag? Folk brukar säga att man inte ska ta saker för givet.. jag är tvärtom en sån som aldrig tar saker för givet. Jag är nog för medveten om att man kan förlora allt på mindre än en sekund. Det är min största rädsla.. att något ska hända mina barn, att förlora någon jag älskar. Sorg och saknad. Universums mest hjärtskärande känsla, det finns inget värre.

Nu var det inte meningen att detta skulle bli ett dystert inlägg haha Med det sagt: have a great fucking monday! 😃 Känner mig lite sjuk, så ska vila med Juni nu.

Gillar