Måndag

Godmorgon. Hur mår ni idag? Jag är relativt pigg och glad, men känner mig grymt ofokuserad. Borde planera veckan och komma igång med min dag, vill pyssla med mina projekt lite, men hjärnan känns som ett moln som jag vandrar i. Känns som det knappt går att påbörja något. Har lust och slänga mig i väggen bara, så sjukt frustrerande detta är.

Om en vecka är tanken att jag ska börja med adhd medicin. Jag ska denna veckan sluta amma dagtid helt, sen kommer jag bara amma kväll (eventuellt enstaka gång på natten). Medicinen går ur kroppen efter 8-10 h så dagtid kan jag därför inte amma. Men kväll ska vara safe enligt läkare. Hon ammar dessutom typ högst 30 sekunder åt gången, så hon får knappt i sig något, det är nog bara själva tryggheten hon är ute efter och fortfarande behöver. Det är inte det lättaste beslutet att ta. Jag vill ge henne allt hon behöver, men jag behöver samtidigt själv må bra för att vara en fungerande trebarnsmamma. Jag har inte råd att inte fungera. Men detta alternativ att bara mysamma lite på kvällen känns bra. Sen kommer jag inte ta läkemedel alla dagar, bara när det känns som jobbigast. I alla fall, hoppas på att saker och ting ska bli lite lättare då.

Ska fylla på med kaffe nu och sen hämta Gabbe. Vi ska äta mellis ute på en kulle som han har hittat haha Sen hämtar vi Isolde och hänger förmodligen ute fram tills middag.

Morgon mys med min lilla loppa. Hon har fått sin första bok av mig, hon är väldigt fascinerad av den.

Gillar