Match

Godkväll. Hur har er måndag varit? Min måndag började bra. Jag har tagit tag med att komma igång med saker och ting igen. Svarat på meddelande från vänner från flera månader.. de tror väl säkert jag är död vid detta laget eller något 🤦🏼‍♀️ Sen har jag fixat med viktiga saker som jag måste ta tag i och med mina egna grejer. Alltså det känns som att jag denna sommaren försvann från jordens yta typ. Det har varit så mycket med barnen och att vara själv med de speciellt. Jag har inte haft tid för något mer än barnen. Känner att jag liksom knappt finns typ. Men nu börjar en ny termin för och jag börjar komma igång igen. Ska försöka ta hand om mig själv också lite, boka tid för hår & naglar, beställa lite nya klänningar och försöka komma ut lite utan barnen. I miss my friends.

Sen hade jag läkare idag igen och jag fick byta ut en medicin på grund av biverkningar och sen fick jag också en snabbverkande variant att prova. Jag känner mig som en försökskanin och det tar lite på självkänslan (att överhuvudtaget ta läkemedel). I alla fall, det är lite som läkaren sa.. man kan inget annat än att prova sig fram med tanke på hur individuellt det är. Jag får bra effekt av medicinen under timmarna den fungerar, men biverkningarna är jätte jobbiga.. Men jag hoppas det blir bättre nu med denna variant.

Gabbe i söndag, han var grym 🙌🏻

I söndags var det match för Gabbe och det var så kul att se honom! I början förra året när han började så sprang de liksom och höll hand på plan och gjorde kullerbyttor i målet och visste knappt vem som var i vems lag haha Men nu! Alltså sjukt vilken skillnad. Han är fokuserad när han spelar, han är snabb och han är bra på att försvara (har jag fått höra, jag kan själv inget om fotboll). Men jag såg hur duktig han var i alla fall! Han såg så stolt ut också när han fick beröm. Min fina pojke.

Nu ska jag fixa lite kvällsmat och sen ska jag mig faktiskt lägga mig. Kolla på en serie under täcket tills jag somnar eller något. Har typ aldrig lyckats somna innan tolv (kontinuerligt i varje fall), men vill försöka få in en vana att lägga mig liite tidigare.

Vet ni vad jag blev sugen på nu, sparris soppa! Ska gå och fixa det nu. Ja, alltså inte laga en själv, men en varmakoppen haha I don’t cook 💁🏼‍♀️

Vi ses!

Gillar