Matprat

Dagarna har gått i ett! Har varit ner på Mobilia både idag igår. Igår för det var BVC och sen behövde jag hämta en vinterjacka som jag beställt till Gabriel. Men jag glömde hämta jackan, så fick gå idag igen.

BVC - matprat, så himla kul 😃 Juni har ju blivit 4 månader. Hon har visat intresse för mat och har fått smaka på fingret när jag själv äter. Jag tänkte egentligen fortsätta helamma och endast ge så kallade smaksensationer tills hon blir 6 månader och först då introducera mat, men hon har planat lite i vikt. Inget jag är orolig för, det är normalt när de blir lite mer vakna och aktiva (det var samma med G & I), men hon behöver komma upp lite i vikt så jag ska börja introducera lite smått gröt. Gröt brukar göra susen för vikten. Så himla kul, alltså jag är så glad överhuvudtaget att jag får göra om allt detta igen, det är helt underbart att få barn!

Köpte hem lite smått och gott till min lilla tös. Inga av mina barn har ätit burkmat (de har total vägrat) så vi får se hur det blir denna gång..

Har egentligen mer att berätta, men orkar inte skriva mer nu. Ska varva ner med ett varmt bubbelbad nu. Vi ses!

Gillar