Meltdown - get up

Det är bättre nu. Jag lugnade ner mig på jobbet och jag tänkte om på vägen hem. Man får en miljon meltdowns som mamma. Men man måste get up och fortsätta direkt efteråt. Man har inget annat val. Man är mamma och barnen depend på en. Så jag tog ett par djupa andetag på vägen hem, hämtade mina älskade ungar. Kaos i vanlig ordning, men också i vanlig ordning andas jag mig genom och fixar kaoset. Jag kan detta. Jag är bra på detta. Jag älskar detta. Jag vet att jag kan hur jobbigt det än är ibland (lite notes to self haha). Jag minns en gång för ett antal år sen (eller rättare sagt jag minns två tillfällen) där två olika kollegor kommit in på morgonen till jobbet och brutit ihop och börjat gråta (småbarns föräldrar). Det var innan jag hade barn. NU förstår jag.

Jag kom hem, körde good enough tänket på tröttheten och städade upp lägenheten. Juan lagade middag. Barnen gjorde kaos. Men vi fixade det som alla andra dagar. Middag med lite till kaos. Bad med ännu mer kaos och nu har barnen nyss somnat.

Selfie mitt i städningen, därför jag ser lite galen ut haha

Nu ska jag ta ett bad och varva ner. Imorgon blir det AW med kollegorna, ser fram emot det. Man behöver vara noga med återhämtning när man stressar mycket. Att komma ut lite och göra något kul är återhämtning för mig.

Juan lagade en jätte god kastaler-pasta-grönsaks-ostsås gryta eller vad man nu ska kalla det, med en jätte god sallad.

Gillar