Min bästa vän

Good fucking morning... gud vart ska jag ens börja.. vi får bara bad news om och om igen sista tiden. Och en del saker har ljusnat, men det är jobbigt när life bara hands all at once. Nu är väl detta inget som kommer som en surprise direkt.. men min Nalla. Min älskade fina Nalla. För er som inte vet, är Nalla min vovve. Hon är den finaste rottis tiken (rottweiler). Hon är min bästa vän. Den bästa lyssnaren och hon finns alltid där och tröstar en hur kass man än varit. She won't ever judge. Hon kommer bara nosa på en och slicka en på armen när hon känner att man är upprörd. När hela världen sover, finns Nalla där i mörkret med mig. Förstår ni hur mycket jag älskar min hund?

I alla fall.. min älskade vän är 12,5 år gammal. Det är mycket för en rottis. Och vi ser det.. de går mot sitt slut.. det gör så ont i hjärtat att inse det. Vi har kontakt av och till med veterinären, men han säger bara att det är så det är när någon är i slutskedet. Hon mår bra, hon har inte ont, så vi avvaktar. Men hon är så trött och vissa dagar orkar hon inte mycket. Idag kunde hon knappt resa sig, vi fick masera hennes ben och hjälpa henne upp. Och idag kändes det bara för mycket. Till och med Juan sa att det kanske är tid för henne at somna in snart. Vi vill att de ska ske naturlig, det är livets gång, men såklart ska hon inte lida. Det är så svårt att veta när man är där, det är så tufft att se en varelse hålla på att dö framför ögonen på en. Det känns som man ser döden.

När Nalla somnar för alltid, mitt fucking hjärta kommer gå sönder i tusen bitar igen. Hon har varit med oss genom hela vårt vuxna liv, genom allt det bra och allt det dåliga..

Gillar