Min Isolde

Det blev en härlig lördag igår! Först var vi ute hel familjen. Vi gick ner till basketplanen. Märks att Juan saknar sin basket nu när alla träningar är inställda. Barnen tycker det är kul också. Lite senare begav jag och Isolde oss på äventyr. Vi promenerade och sen lekte vi en lång stund på lekplats. Vi byggde sandkakor med strössel på.

Vet ni, min lilla tjej är så smart! Hon är inte jätte pratsam - hon är klok och eftertänksam. För att vara 3,5 år kan hon säga riktigt smarta grejer. Idag på lekplatsen efter att vi hade byggt sandkakor, reste hon sig upp, tog sin boll och var på väg mot gräset för att spela. Jag säger då "gumman, du får hjälpa till och plocka undan", varpå hon svara och gör till en pedagogisk röst som jag brukar göra "mamma, det klarar du själv om du försöker”. Jag höll på att dö av skratt. Det roliga är att jag känner min unge och vet att det är inte som hon bara imiterar så som barn gör ibland - utan hon försöker outsmart me. Hon gör det på ett så charmigt och roligt sätt också, ni anar inte. Båda mina barn har humor.

När vi kom hem var Gabbe med Juan och rastade Nalla och jag och Izo målade naglar. Hon ville ha varanan röd och varanan grå. Och hon ville ha tatueringar på armarna sa hon. Hon vet alltid prcis vad hon vill. Jag har aldrig fått bestämma hennes kläder eller hår. Hon sköter den biten helt själv. Hon är så bestämd och stark i sin personlighet. Jag blir så stolt när jag ser henne vandra ut med en omatchande outfit och håret ruffsigt, hon är sin egen. Hon säger alltid till mig "låt det va mamma, det ska va så". Jag brukar säga att Isolde är min bättre halva. Hon är allt jag önskar att jag hade varit. Hon är lugnet i stormen.

Till middag blev det pizza och efter nattning kollade jag och Juan på filmen Mother. Lite konstig, men jag gillade den.

Gillar