Mina pseudotvillingar

Min dag började 4 imorse. Gabriel smög över till vår säng då. Han vill alltid kramas en stund och sen när han somnar börjar han med värsta karatesparkarna. Jag kommer aldrig säga till mina barn att de inte får komma in och lägga sig hos oss. Har de det behovet så är de mer än välkomna. Och hell no att jag tar strider mitt i natten haha Men. Jag kunde inte somna om. Det räcker bara att Nalla skäller eller Juan går som en elefant på toa, så är jag vaken (seriöst, kan man gå så hårt?!). Förut sov jag som en sten när jag väl sov, men det har förändrats. Barnen eller åldern.. who knows. Efter en timmes försök gav jag i alla fall upp, gick till köket och satte på kaffet. Är konstigt nog hyfsat pigg idag. Lite senare blir det nog en vända till Ikea. Måste bara lyckas övertala Juan. Han hatar gå i affärer, speciellt Ikea av någon anledning..

Jag vet inte vad de försöker göra på bilderna, de har en massa egna lekar som bara de förstår :)

Igår blev det en eftermiddags/kvälls promenad på stranden med barnen. De sprang runt och var så glada. De håller alltid ihop. Det är 1,5 år mellan de och jag vet inte om det beror på det eller om syskon bara är så, men de är väldigt tajta. Gabriel är väldigt omhändertagande när det kommer till Isolde. De kan retas som syskon gör (vissa dagar tjafsar de som ett gift gamalt par), men när det är något hjälper han alltid henne. Han lämnar aldrig henne ensam eller ledsen. Och Isolde, hon ser så mycket upp till sin storebror. Hon gör ofta precis som han gör och ber om hjälp för det hon är för liten för. Sen på andra vis hjälper hon honom, hon är rätt så oblyg och insituationer där Gabriel låser sig lite är hon hans trygghet. Det är häftigt att se hur de samspelar på så många olika vis med varandra. Min små pseudotvillingar.

När jag ser de som igår, är jag så lycklig över att de har varandra. All the hard work, it’s so worth it. Det är inte lätt att ha barn så tätt. Ibland tänker jag att jag var galen som ville bli gravid så fort igen (Gabriel var typ 10 månader), men i stora hela har det blivit så bra för mina barn. Det räcker att bara se på de och deras unika band - and I know.

Gillar