Mindler

Shit! Fan va häftigt! Hade psykologbesök genom videosamtal igår. Använde mig utav Mindler. Sjukt bra! Jag behövde inte ens ta på mig byxor haha Det som jag gillar med Mindler är att de har psykologer med specialistkompetens, till skillnad från övriga vård-appar. Vet ni hur svårt det är att få en psykolog med adhd kompetens? En vanlig psykolog är relativt lätt att få, men när det kommer till psykolog med specialistkompetens kompetens är väntetiderna sjuka. Det är helt insane att de som behöver hjälpen mest, får vänta längst.

Hur som helst, jag fick en del bra tips. Vi pratade om exekutiva funktioner, att gasa/bromsa och situationer som jag tycker är svåra att organisera mig i. Fick tips på en del strategier som jag kan använda mig utav. Nästa gång ska vi prata mer om det känslomässiga.

Älskar utsikten från min plats på jobb. Det syns inte på bilden, men man kan se havet ganska bra. Vågorna och hur det rör sig. Jag finner sånt lugn av havet. Jag fascineras av det.. av djupet, av kraften, av hur intensivt mörkt det är. Det är något smått skrämmande och lugnande på en och samma gång.

Gillar