Monday

Hej på er! Det är måndag och min rygg är bättre. Det strålar till lite ibland, men jag är up and running igen. Jag har dock haft ett par dagar där jag känt mig lite ur balans, så jag tog en liten paus, därav frånvaron på bloggen. Jag kan bli väldigt upp speedad inombords av vissa saker ibland, så som när jag går på adrenalin och känner mig som supermom 🦹‍♀️😂 och då blir det för mycket ibland. Jag började känna det där trycket över bröstet och svajiga humöret, så jag tvingade mig själv till att bara pausa och ta det lite lugnt.

Idag blev det ett BVC besök (älskar min bvc sköterska!) och gissa vad, Juni har både vuxit och gått upp massor! 55 cm och 4260 g. Snart är hon hela två månader och då kommer ett litet Juni-inlägg, ska berätta för er om min lilla underbara tös!

Den här veckan händer bland annat:

• Eventuellt träff med Lidde
• Eventuellt träff med svärmor
• Gabbes cykel kommer (det löste sig super smidigt med bytet hos Jollyroom!)
• Ikea (bokhyllor) och projekt-vardagsrummet fortsätter
• Sellpy (jag ska berätta)
• Ett par nya produkter ska testas (jag ska berätta)

Och, sist med inte minst..

Jag får börja träna! Okej, nu blir det väldigt lätt träning anpassad till post-pregnancy kroppen, men det ska bli så skönt att komma igång. Jag kör med mamma-mage appen precis som efter de förra graviditeterna. Den är jätte bra! Rekommenderar!

Jag har BVC på Mobilia så jag passade på att ta en lite runda och fixa det nödvändigaste. Jag har typ inga byxor som passar, så får uppdatera garderoben lite. Sen blev det ny mascara och kajal också. Testar vattenfast mascara och ett nytt märke på kajalen som Kicks tjejen tipsade om.

Gillar