Monday & vardagslyx

Jag älskar att värmen har kommit. Det är en känsla av frihet när man för första gången går utan jacka och känner varm vind mot sig. Inte idag då, men i helgen var det tillräckligt varmt.

Denna vecka är hyfsat tom so far, inte mycket inplanerat mer än att jag ska fixa grejer inför påsk. Jag vill också visa/tipsa er om nya plagg som jag har tänkt mig fylla garderoben med nu till våren/sommaren, plus bikinis som jag har beställt hem. Och jo, barnens vår garderob också! Det ska ni få se!

Älskar min jobb-outfit idag :)

Till lunch blev det sushi ute med en kollega. Älskar när man kommer ifrån jobbet och lunchar ute. Åt på Sallad & Sushi. Älskar det stället. Äta lunch ute är en välförtjänt liten mammalyx för mig. Efter 3,5 år med måltider med skrikande barn och kaos samtidigt där man får äta så fort det bara går för att hinna få i sig något (känns som man är med i en hotdog eating contest typ), kan alla matlådor ta och slänga sig i väggen. Mamas - se till att få lite vardagslyx, man behöver det för att orka i längden. Det är stunder som får en att de-stress.

En aning sötsugen idag så jag stannade förbi affären på hemvägen. Kund inte riktigt bestämma mig för vad, så jag köpte typ allt jag såg haha Skulle ha köpt en Anthony Berg marcipan/cognac chokladen också känner jag nu.. men jag ville inte overdo it

Gillar