Montering & hair

Godmorgon! Hur har ni det idag? Här fortsätter möbel-byggandet. Idag är det bokhyllorna som står på tur. Två små låga bokhyllor som ska stå bakom matbordet. Tror det kommer bli riktigt snyggt.

(Jag igår) Snart försvinner bokhögen som har dekorerat golvet fint de sista tio månaderna….

Sen vet jag inte vad fan som händer med mitt hår. Det är så torrt, tunt i längderna och helt jävla elektriskt. Antar att det är hormonerna från amningen och den kalla luften som gör det (?). Jag har tappat mycket också. Jag fick ett knäpp-ryck en kväll och började klippa.. tänkte jag ville rama in ansiktet lite och få bort det tunna framifrån. Jag kan klippa andra, men det är svårt att klippa sig själv. Och eftersom jag var ganska irriterad när jag gjorde det blev det inte alls bra. Så jag bokade dagen efter en tid till frisören. Hon klippte det fint. Vad gör jag då när jag kommer hem? Jo, jag ska bara ”rätta till” det lite och börjar klippa igen i det.. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Nu kan jag ju inte gå tillbaka igen, hon kommer tro jag är störd i huvudet haha Jag får väl leva med en ojämn frisyr tills det växer ut.

Excuse the mess. Det finns ingen yta utan leksaker hos mig längre. I alla fall. Ska testa denna ikväll. Den innehåller argan olja, hoppas den är bra.

Gillar