Morning sun (& helgen)

Godmorgon! Jag dricker mitt morgon kaffe i fönstret, njuter av solen och den friska luften. Finns nog inget bättre än de allra mest enkla jordnära sakerna i livet, som en stund i morgon solen.

Små smuttar bara på kaffet nu när jag är gravid.

Denna helg är relativt fri. Jag måste bara ner till Mobilia och köpa ett par fodrade gummistövlar till Gabriel. Ska köpa lite fina tulpaner också att ställa på bordet. Sen vill jag göra klart med barnvagnen och lite annat hemma. Kom på att jag nog behöver skriva en lista kring vad som behövs fixas/skaffas för bebis. Vi har ju det mesta, men vissa bebis grejer har vi inte kvar. Det var ju ett tag sen, kommer knappt ihåg ju haha Ska också unna mig att beställa några saker som jag inte köpte med de andra, som ett fint babynest. Har hittat en tjej som syr upp så fina. Jag har en lite kanske knäpp tanken om att jag vill ha ett riktigt fint som sen något av barnen kan ärva till sitt barn (om de vill så klart). Det hade känts så speciellt.

Jag känner att jag börjar komma in i ett riktigt nesting mode nu haha Vill ha lägenheten fin, fräsch, ombonad och bebisklar till när Juni kommer och mammalivet börjar på nytt ❤️

Gillar