Morsdag & allergies

Idag är det morsdag! Juan och barnen har varit så gulliga. Han vet att denna dagen betyder mycket för mig. I think I'm speaking for all mothers when I say: det är den absolut viktigaste dagen på året för oss mammor (förutom barnens födelsedagar)! Varken ens egen födelsedag, bröllopsdag eller annan anniversary kommer ens i närheten. Det är ju en huge part av vår (mammors) identitet, såklart vill vi fira! Vi är mammor och det är hela vårt liv ju! (No pressure daddies.. haha) Men seriöst, för mig handlar det inte om något värsta, utan bara att bli uppskattad och att få en fin dag med familjen. That’s it ❤️ Det är det bästa som finns.

I alla fall, jag blev överraskad med frukost imorse, blommor och tårta. Barnen hade ritat kort till mig. Gabriel kom till mig och sa ”jag älskar min mamma” och gav mig en kram. Han förstår mer sånt här nu och han var glad över firandet. Han sprang runt och sa typ hundra gånger ”det är mammas dag” och ”mamma, mamma, titta vad vi har gjort till dig”. Det är viktigt att lära barnen också att uppskatta andra. Vi gör samma sak på farsdag och andras födelsedagar.

Till något mindre kul. Har mått skit idag. Sista timmarna har jag legat i soffa helt däckad. Smsade min sina syskon som ställd diagnosen: allergies. Jag litar på de, de är super pollen allergiska själva. Kan förklara den extrema tröttheten och alla andra symptom som jag har känt. Sjuk jobbigt. Det har varit så några år nu varje vår och det håller på i månader.. det måste väl vara allergi då?

Gillar