Morsdag & vecka 39

Jag har haft en så fin morsdag! Imorse väckte mig barnen med blommor, choklad och massa teckningar (Juan hade hjälpt de) och sen blev det frukost med scones och äppelpaj. Efter frukost begav vi oss ut till en av gårdarna här (jag kommer inte längre än så nu haha) och där var halva barnens förskola ute. De lekte av sig ordentligt och jag satt i gräset och njöt. Isolde satt med mig en bra stund också i gräset, så himla mysigt.

Jag gick också in i vecka 39 idag och det är blandade känslor. På ett sätt är jag så redo att bara få ut denna unge ur kroppen (det är plågsamt nu), samtidigt är jag väldigt medveten om att det är mer eller mindre sista veckan någonsin som jag är gravid (förmodligen, man ska aldrig säga aldrig, speciellt inte när det kommer till mig haha) och då känner jag mig inte alls redo att avsluta detta. Det är ju så sinnesjukt underbart att bära på ett liv, på sitt barn. Får väl försöka njuta av dessa sista dagar nu så mycket det bara går.

När man säger ”le” 😂

Jag är helt slut efter dagen, så kvällen har jag bara spenderat med att ligga i soffan. Har svårt att följa en serie eller film nu, så det har blivit skit program som The Real Housewives. My god som de bråkar. Hur orkar de. Nu mina vänner ska jag ta en dusch och sen ska jag försöka sova.

Godnatt!

Kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha glass, vaniljsås eller grädde på min äppelkaka så det fick bli allt på en gång 😝

Gillar