My soul is red and my mind is blue

Gud jag mår så mycket bättre nu! Det är sjukt jobbigt att bli så nere, det tog en evighet (kändes det som) för premalexen att börja verka. Jag har inte pms nu, men premalex är ju vanliga antidepp så de funkar lika bra. Fördelen med premalex är att man kan ta de vid behov, till skillnad från vanliga antidepp som har en lång insättningsfas. Jag gillar inte ta antidepp hela tiden, de kommer med en massa biverkningar, den värsta är väl att det tar en evighet att få.. ja, ni vet vad jag menar och det är ju en oacceptabel biverkning 😝

Efter jobbet snabbstädade jag hela lägenheten - det var kaos här. Jag brukar ju städa och planera min vecka på söndagar, men i och med att jag mådde dåligt så sket jag i det och Juan hade fullt upp med barnen. Nu är det så fint här, ska äta en god middag snart, mysa med barnen, sen bada och natta de i vanlig ordning. Efter nattning ska jag ta ett bad, köra hårinpackning och slappna av med musik och smutta på ett glas vin.

Min vackra dotter på lekplatsen efter förskolan ❤️

Jag lyssnade på podden med Isabella igår. Gud jag älskade den, så härlig och mysig podd! Framför allt älskar jag att lyssna på människor som vågar vara sig själva och som inte är som alla andra. Jag har alltid dragits till "annorlunda" personer och de är nog för att jag själv känner mig annorlunda. Och det faktum att jag finner de intressanta. Som jag alltid brukar säga, olika är bra - det breddar vårt perspektiv.

Om ni vet fler såna mysiga poddar så får ni gärna tipsa!

Gillar