Namn & komma igång. Igen.

Hej på er. Jag är äntligen frisk igen, men känner mig sjukt trött. Tar på krafterna när hel familjen blir sjuk på en och samma gång. Det är inte som att man kan ligga och vila direkt.

Inte mycket har hänt de senaste dagarna i och med att jag har mått rätt dåligt, men jag har hunnit skicka iväg papperna äntligen med Isoldes namn. Blev lite kluven i hur vi ska göra med efternamn, eftersom namnlagen har förändrats. Både jag och barnen har mitt gamla efternamn som mellannamn, men man får inte längre ha det. Däremot får man ha dubbelt efternamn. Typisk att det ändrades just nu, ville ha samma för alla barn och undvika dubbla efternamn. Men det får bli att Juni får dubbelt, vill ändå att hon också har mitt på ett eller annat sätt. Sen förnamnet blev jag kluven på stavningen. Juni eller Junie? Det blev Juni.. tror det passar bäst med efternamnen. Men är fortfarande lite osäker. Vad tycker ni?

Gör ett nytt försök i att komma igång igen.. har inte öppnat kalendern på typ fem månader och alla mina rutiner flög ut genom fönstret.

Sen såg jag denna haha så jävla sant. Folk brukar säga till mig ”men bara ha en kalender och planerat allt” - ja, det hade ju fungerat om jag hade kommit ihåg att öppna kalender-jäveln mer än 3 gånger om året typ #bittermuch 🤦🏼‍♀️ Jag brukar vara positiv, är det i karaktären överlag, men just nu är jag så trött på mig själv.

Gillar