När båda barnen vaknar & växtvärk (?)

Det var en hemsk natt. Gabriel vaknade två gånger och fick hysteriska utbrott båda gånger. Ni vet när de halvsover och är halvvakna samtidigt och bara vrålar. Som nattskräck, fast han är inte rädd - han är fly förbannad. Första gången lyckades jag få honom att kissa och då gick det över. Andra gången efter en lång stund fick han fram att han har ont i knäna. Det är inte första gången han har ont så. En del säger det är växtvärk, men det är liksom inte i benen utan i knäna. Jag har själv hemsk ledvärk (och hade ännu mer som barn), tänker om det kan vara något sånt? Jag masserade hans ben, försökte värma, men inget hjälpte. Till slut gav jag honom alvedon och det släppte efter ett tag och han somnade om. Då beslöt sig Isolde för att vakna, kissade genom blöjan i pyjamasen, så det blev duscha mitt i natten och sen natta om med välling. Och när man tror allt är över - då vaknar man 05 (efter bara någon timme) av GRANNENS vrålande unge (tror ungen ville ge igen haha). Vilken cirkus alltså. Men men, så är det ibland. Hur ska det bli när man har en till?! Oh lord.

Det finns ens sak jag saknar när jag jobbar hemma.. the office outfits! Två av mina favoriter.

Kvällen har flutit på i vanlig ordning. Jag sitter och shoppar lite kläder. Inser att 3/4 av min garderob är jobb-kläder. Jag kan inte direkt hänga i pennkjolar och pumps på lekplatsen typ haha Lite nya basplagg och lite mer casual kläder behövs, men vill ändå att det ska vara snyggt. Jag letar efter en butik där man kan köpa färdiga outfits, tipsa mig om ni vet. Jag har inte tålamod att välja och kombinera. Jag vill kunna gå in när det behövs och bara beställa några nya outfits som är klara från topp till tå.

Nu mina vänner ska jag skicka iväg en jobbansökan inom polisen (inget avancerat, bara administrativt). Men gör de psyktester - i’m out 😅😂 Men har alltid tyckt att jobb inom polisen verkar så spännande. Tänk att kunna jobba som utredare t ex. Man behöver inte vara polis utan till exempel en examen i psykologi eller kriminologi har jag hört kan räcka (tillsammans med erfarenhet). Jag har ju inte bara min examen i psykologi, pluggade även rättpsykologi ett år.

Gillar