När folk utan barn parkerar i familjerutan

På eftermiddagen idag kände jag att jag verkligen behövde komma ut. Gabriels magknip (eller vad det nu var) gick över så vi klädde på oss och gick ut. Jag hade inte riktigt någon plan på var vi skulle. Vi körde en liten runda och hamnade på Ikea. Ville egentligen köra till havet, men det var kallt idag och Gabriel var inte helt klädd för det. Så Ikea fick det bli.

Alltså vet ni vad! Jag är inte den som bryr mig om vad folk gör och om någon gör något som man kanske inte ska. Men fy fan vad jag kokar när någon parkerar på familjeparkeringen och de sen går ur bilen UTAN barn. Idag kommer det en riktigt liten bil (den var fan mindre än min gamla Seat Ibiza) och så ställer de sig på familjeplatsen. Jag med min rätt så stora bil och barn i bilen får ingen plats för de idioterna hade tagit den sista rutan. HAR FOLK NÅGON ANING OM HUR JOBBIGT DET ÄR ATT FÅ UT SMÅ BARN UR BILEN!! När man dessutom har en stor bil och man halvt får panik varje gång för att ungen ska få för sig att smälla upp bildörren (ja, det har redan hänt en gång). Kan bara säga att jag såg RÖTT


Men vi hade riktigt kul på Ikea. Förlåt ni som har ett barn, men det är FRÖJD att gå med ett barn jämfört med två. Jag kan inte låta bli att jämföra, för jag blir chockad varje gång jag bara tar med en unge. Anyways, köpte lite nytt till hemmet och åt korv/pizza/glass. Köpte hem typ 15 paket pannkakor haha Efter Ikea åkte vi till Mobilia. Gabriel fick välja en leksak till sig själv och till Isolde. Han fick en traktor och Isolde fick en katt som går och jamar (stavas det så?). Gissa om hon blev glad!!

Gillar