När man får skämmas på BVC

Blev en tidig morgon idag igen. Kvart i åtta på sjukhuset för att göra om undersökningen med Gabriel. Det gick inte sist, så vi fick hem ögondroppar istället. Det var ett helvete att få honom att ta de och jag tycker så synd om hon (han tycker det är jätte jobbigt), men efter ett antal försök lyckades jag. Han får lite högre styrkor denna gång och imorgon ska vi till optikern för att lämna in glasögonen. Inte billigt med glasögon för barn kan jag säga. Dessutom kräver så höga styrkor de tunnaste glasen.. som är svindyra. 3000 kr minst per par för bara glasen, utan bågen alltså.

Jag och min blender är officiellt inte vänner längre. Tredje gången nu som jag antingen glömmer stänga locket ovan eller skruva fast nederdelen.. 🤦🏼‍♀️

Och Isolde. Var ju på fyra års kontroll med henne och det gick jätte bra.. men hon kommer förmodligen behöva ha glasögon hon med 💸 Jag är inte förvånad egentligen, jag är halvbind själv, seriöst. Hoppas bara det inte är lika gravt som Gabbes. Annars gick BVC besöket jätte bra (hon var så duktig min lilla tös), förutom att hon skulle tramsa mot slutet och göra en demonliknande röst och säga "jag äter godis varje dag" och "jag äter godis till frukost". VILKET INTE ÄR SANT. Vi är ganska strikta när det kommer till socker och barnen, och när jag själv äter sött är det antingen i smyg eller efter nattning. Men fatta som jag skämdes, vart får de vissa saker ifrån ibland?! Isolde har väldigt mycket humor och trots att hon bara är 4 år, är hon ganska duktig på att både förstå och använda humor och sarkasm.

Har era barn sagt/gjort något rolig (läs: pinsamt) på BVC?

Gillar