Njuta

Har nyss kommit hem, vi har ätit och nu landat i myshörnan i barnens rum. Gabriel var på förskolan idag och jag och Isolde har varit i stadsbiblioteket med Maria. Blev fika och lite lek sen för barnen. När jag skulle hem somnade Isolde i vagnen så jag passade på att ta en runda i parken där. Så fridfullt. Började tänka på att mammaledigheten snart tar slut och att ett nytt kapitel kommer. Vanligtvis får jag en klump i magen av den tanken, men på något konstigt vis kände jag mig så i nuet när jag gick där och kände hur lycklig jag är, just där gåendes med min Isolde i vagnen. Det kändes som att inga bekymmer kunde nå mig där och då, ett lugn bara kom över mig. Vill njuta av min sista tid som mammaledig, inte ha ångest över jobbet.

Bailys cheesecake

Efter en stund gick vi in på Kronprinsen. Min lilla tös sov så jag passade på att shoppa lite. De hade 25 % på alla reavaror på Lindex. Lite roligt att jag inte alls kollar till mig själv utan går direkt till barnavdelningen. Gabriel och Isolde fick två tröjor var. Jag fick en sån flashback till mammaledigheten med Gabriel. Vi gick hela tiden rundor i stan, fikade och shoppade, träffade mammagruppen.. ja, första mammaledigheten och första tiden är väldigt speciell. Andra mammaledigheten är också underbar, men det är en annorlunda känsla, en helt annan grej/vardag.

Ni ska få se vad jag fyndade till barnen, men just nu har Gabriel båda tröjor på sig samtidigt.. han blev så glad när han fick de haha

Gillar