No distractions & förberedelser

Det känns så bara med min lilla paus. Inga distraktioner. Det känns något lugnare i hjärnan. Det är precis det jag behövde just nu. Men emellanåt kommer ångesten smygandes. Jag får alltid ångest när det är lugnt. Kanske för att det inte matchar mitt inre. Jag har en rastlös själ haha Men det känns bra när man kommer igång och fixar saker. Idag fick jag upp två tavlor. Finally!

Tavlorna är lika stora, bara en konstig vinkel.

Senare blev det en snabb sväng till Mobilia igen. Barnen tror jag var på möte med tomten haha Kul hur man kan fantisera med de. Lite roligare än att säga att man ska handla julklappar. Men vilken djungel det är när man ska köpa julklappar. Ska försöka beställa istället. Isoldes julklappar blev i alla fall klara.

När jag kom hem blev det förberedelser inför den stora dagen imorgon - Lucia. Barnen har övat i veckor på förskola (och hemma) och de är så excited inför imorgon. Jag blir super super känslig av sånt här. Bölade när de tog på sig sina lucia kläder och lär böla imorgon på förskolan också. Det är för att jag känner mig SÅ lycklig i såna stunder. Det känns så underbart.

Gillar