No rest

Har ni läst om det med Latinskolan? Helt sjukt. Jag gick på Latin i gymnasiet. Svårt att begripa överhuvudtaget hur något sånt kan hända. Eller ja, egentligen inte, med tanke på hur en del ungdomar mår nu förtiden. Hur som helst, tragiskt på alla sätt och vis.

För övrigt har morgon flutit på. Eller ja.. Juni har sen en vecka vägrat att sova sin vila vid 10 tiden. Hon är
knappt 10 månader så det känns lite tidig för att ändra till en vila om dagen.. Hon har börjat totalvägra nappen (tror pga tänder) och skriker bara hysteriskt när jag försöker somna henne. Tycker hon ser trött ut när försöker lägga henne, men sen när det inte går och jag tar upp henne verkar hon pigg (?) Jag lyckades i alla fall få henne att sova nu efter lunch. Det trista för min egen del är att jag inte hinner sova samtidigt då haha Momy needs her nap 🙄

Här har vi busungen! ❤️

Nu ska jag strax hämta Gabbe och sen Isolde och sen blir det en eftermiddag i solen. Jag har kommit igång med mina ”projekt” igen haha Låter som något värsta, men det är det inte, men jag behöver ha mina grejer att lägga min energi på. Jag behöver få vara kreativ och använda huvudet lite, annars blir jag knäpp där inne. Och jag gillar att skapa och utveckla grejer, om det är något jag aldrig har slut på så är det idéer. Hur som helst, idag skriver jag om prokrastinering, det ska användas till en sak.

Super tired but happy 😃

Gillar