No sugar & nya lekplatsen

Vet ni vad! Jag har inte ätit socker på hela veckan. Det är sant. Jag ljuger inte. Okej, jag ljuger lite. Julia tvingade mig i tisdags att äta en bit chokladkaka på jobbet. Eller ja, kanske inte tvingade, men hon tog mig faktiskt till kylen och visade mig den och in my defense är det väldigt mycket begärt att låta bli något frestande som är mitt framför ögonen på en Smått plågsamt. Fattar inte hur folk kan ha sån självdisciplin. I alla fall, bortsett från den lilla biten (eller två) chokladkaka, har jag varit helt sockerfri. Vet ni, jag trodde aldrig jag skulle säga det - men det känns bra. Jag är inte den som tycker socker är farligt och jag skiter i vikt, men det är för hjärnans skull som jag vill sluta med socker. Det sägs påverka adhd besvär. Så jag vill testa och se om det hjälper.

Jag har eliminerat allt självklart socker - som godis, choklad, kakor och..... Cola Jag älskar Cola. Önskar man hade kunnat dricka cola som vatten. Det är sååååå gott. Det är nog det svåraste att motstå. Men jag har lyckats! I en vecka. Eller ja - fyra dagar. But that’s something! Och jag är super motiverad till att fortsätta så. Påminner mig själv om KÄNSLAN av att må bra, av att känslan att lyckas och fullfölja. Känns som jag har hittat en någorlunda bra strategi till att hålla kvar motivationen och fullfölja.

Jag åt en giffel på lekplatsen också Men annars helt sockerfri!

Till något annat. Äntligen har de öppnat den nybyggda lekplatsen precis sidan om vårt hus. Den är sååå fin och sååå stor! Men det var svårt att få till några bilder, det var så mörkt och massa barn, så ville inte stå och fota. Ska försöka få till fina bilder en annan gång, ni måste se alltså! Vi bestämde i alla fall igår kväll att vi skulle gå dit efter förskolan idag. Jag stekte pannkakor och packade ner fika. Som vi lekte! Den där linan är så kul! Gabbe träffade en lite pojke där som han började leka med. Hans blyghet tar inte över lika mycket längre. Det gör mig så glad och lättad.

Gillar