November inspiration

November är här! Man börjar känna den riktiga vinterkylan och dagarna är mörka. Ute är det otrevligt kallt och blåser som bara den. Men under denna mörka månad för ett år sen hände något helt fantastiskt.. Vår Isolde kom till oss! Så det är en speciell månad för mig (oss) och det ska vi fira. Jag ska berätta mer om hur vi ska fira i ett annat inlägg.

Denna månaden ligger fokus på att hämta energi och motivation. Jag vill:

Komma igång med med den där jäkla träningen! Jag är helt ur balans på alla sätt och vis. Träning känns som en del av lösningen.

Fortsätta boka in mer socialt. Sjuka barn och mörker hemma - man behöver verkligen kompensera det med en god fika eller en shoppingtur med en go vän! Det ger energi!

Koppla av. Mörkret och kylan behöver inte bara vara negativt. Man kan passa på att faktiskt försöka göra något mysigt, kanske tända ljus och läsa en bok. Släppa tankarna helt kring allt annat och bara slappna av. Det är ont om tid som förälder, men det finns tid, man får prioritera.

Jag ska erkänna. Med två barn hemma har jag gått in i ”stressfälla”. Stress över hemmet, stress över allt som ska göras och stress över allt jag inte hinner göra. Men vill försöka vända på det nu. Och återigen försöker jag påminna mig själv om att jag är faktiskt hemma, ledig med barn. Det enda jag egentligen behöver göra är att se till att barnen mår bra. Man behöver inte göra det svårare än vad det är. Och allt annat som jag stressar över - ja, det är faktiskt självvalt och mina egna prioriteringar. Så då är det väl bara till att prioritera om när det blir för mycket. Glöm inte bort det alla ni som är mammalediga som jag

Gillar