Nu är det nära & revolutionerande upptäckt!

Jag har fått en del gjort idag! Skönt. Grejer till vagnen är tvättade och när allt har torkat ska jag bädda fint och göra vagnen klar och redo inför Juni. Vet ni, nu är det faktiskt bara 1,5 månad kvar! Cirka.. vi har inte fått något snittdatum än. Som jag längtar! Jag har också hittat den "outfit" som jag vill att Juni ska när hon kommer hem. Vi har väldigt mycket kläder efter Isolde (som dessutom knappt blev använda) och det kommer hon få ärva, men jag vill hon ska ha något helt nytt och eget just den dagen hon kommer hem. Hon är ju en egen lite individ.

Det här tänkte jag till min lilla Juni. Beställer från Elliotti

Jag har också varit ute en sväng med barnen. Gjorde korv med bröd och saft som jag tog med ut till barnen vid hämtning. De äter med aptit ute och fick leka lite extra i solen. Härligt väder, även om det var rätt kallt.

Vet ni vad jag lärde mig från att kolla på The Swedish Family, man kan fästa magneter på säkerhetsdörrar! Helt logisk ju, men jag har aldrig ens tänkt på det. Men det är revolutionerande för mig som har sjukt svårt att komma ihåg haha Nu kan jag fästa viktiga grejer direkt på dörren! 😁

Inte så snyggt kanske, men grymt praktiskt. Kom-ihåg blocket från Lagerhus kommer till användning också.

Gillar