Ny vecka & gröt

Godmorgon! Here we are again - måndag. Jag försöker komma igång med min dag (går lite segt dock, är riktigt trött idag). Har hittills lyckats byta om och fixa till mig. Juni sover sen en bra stund. Btw hon älskar gröten! Jag är chockad (har varit så svårt med maten med de andra). Jag försöker vara väldigt lyhörd kring maten denna gång. Jag har väntat in tills hon blev intresserad av mat överhuvudtaget och sen tar vi det som det kommer, väldigt lugnt. Jag går helt och hållet efter hennes signaler vid matningen, hon får styra och bestämma. Poängen än är inte att hon egentligen ska äta utan att hon ska bekanta sig med mat på ett positivt sätt. Sen gjorde jag gröten lite lösare än man ska, blandade in lite bröstmjölk och en tsk rapsolja. Hon älskade det! Idag slukade hon en hel portion 😵

Frukost imorse.

Denna veckan är so far väldigt tom (SKÖNT!). Imorgon är Gabbe hemma (skolan är stängd) så jag tänkte sticka med honom till Ikea och köpa stolarna.

Sen ska jag börja träna lite mer nu, tänkte börja denna vecka. Har hittills gjort mina pensionärsövningar, men känner att det är dags att börja träna lite mer normalt nu. Jag har ett gymkort på Nordic så tänkte ta mig dit, man får lov att ha med sig barnvagn om man tränar dagtid. Sjukt bra.

Nu ska jag strax hämta Gabbe, känns seriöst som att han är EN MINUT i skolan typ, så fort går det. Vi ses!

Gillar